Accueil
Accueil
Accueil
Contact

Omdat we van Afrika houden, om er als kind geleefd te hebben en omdat we iets sympathiek wilden maken in een fantastisch en rustig land. We zijn eerst begonnen met een huis te bouwen voor ons en onze kinderen, waarna het idee gegroeid is onze ontdekkingen te delen, mensen te ontvangen (verhuur van kleine huizen met kleine zwembad en internet) en ze te entertainen. En ik begon deze activiteit met mijn vrouw.

Ons project heet:”A Caminhada”   trekking aangepast aan gezinnen  . We openden een restaurant met een activiteitencentrum en logeer mogelijkheid in een dorp op 800 m van prachitige stranden en kleine heuveltjes.

OP het menu: wandelen, vissen, farniente in een aangenaam familiaal kader. We bieden je ontbijt de eerste dag wanneer je bij ons huurt

Klantenservice

Service 1


Uw reis met u voorbereiden, met de beperking dat we geen reisagentschap zijn

  

Service 2


U verwelkomen op het vliegveld en samen met u een verblijf op maat met voorbereiden. Wil u vrij of bijgestaan worden bij uw activiteiten .. Aan u de keuze.

Service 3


Men kan kiezen tussen ontbijd of half pension via “A Caminhada”… andere eetgelegenheden ontdekken is natuurlijk ok, we helpen u daar graag voor bij.

OM TE ZIEN OF TE DOEN

  

Komen met de boot aan Maio

  

Vissen

Het verkennen van de kust

Wandelen

Het verkennen van andere eilanden

Duiken

Verhuring van kleine huizen (ecolodge) met zwembad en internet, verschilende activiteiten (vissen, duiken, wandelen ...).  Een ideale familievakantie, wij bieden u uw ontbijt de eerste 3 dagen wanneer u bij ons huurt.

A Caminhada


Morro -Ilha de Maio

Cabo Verde

Bernard Portier

(+238) 987 88 90

info.maio@laposte.net

compteur